Skip to content Skip to footer

Go Green Solar – Brasov – 10 KW

Panouri Fotovoltaice
ClientGo Green SolarAnul2024Share

Ne bucurăm de colaborarea cu echipa Go Green Solar, parteneri la instalarea unui sistem de panouri solare de 10 KW în Brașov, sub coordonarea managerului de achiziții, domnul Ionel Oglan.
Proiectul a fost finalizat în timp record, iar profesionalismul și amabilitatea celor implicați au făcut întreaga experiență foarte plăcută.
Beneficiarii se pot bucura acum de economii la facturi, de un impact pozitiv asupra afacerii personale și de satisfacția de a contribui la protejarea mediului înconjurător!

TESTIMONIAL GO GREEN SOLAR

“Am achiziționat echipamente pentru implementarea proiectului nostru fotovoltaic de 10KW, iar Tudor și echipa sa au fost foarte atenți la nevoile noastre. Profesionalismul echipei s-a reflectat în fiecare etapă a proiectului, detaliile au fost gestionate eficient și astfel am obținut cele mai bune rezultate posibile.

Echipa FOTOSEL a demonstrat o comunicare excelentă și a fost mereu disponibilă pentru a răspunde la toate întrebările noastre, oferind suport tehnic de înaltă calitate.

Colaborarea cu FOTOSEL a fost o experiență pozitivă și fără probleme, datorită rezultatelor vizibile obținute în scurt timp. Cu siguranță vom continua să lucrăm cu această echipă profesionistă și dedicată pentru viitoarele noastre proiecte solare.”

Subscribe for the updates!

[mc4wp_form id="461" element_id="style-11"]

× Scrie-ne!